TERMENI SI CONDITII de utilizare Dadicont.ro


Termeni si conditii de acces a siteului Dadicont.ro

Cititi cu atentie acest document! Prin accesarea siteului Dadicont.ro aflat la adresele http://www.dadicont.ro si http://dadicont.ro, denumit in continuare "Dadicont.ro", sau prin orice alt fel de accesare a continutului acestui website, sunteti tinut sa respectati termenii documentului de mai jos asupra caruia se considera ca ati fost de acord.
Acest website este mentinut si actualizat de SC First Web Team SRL.
In situatia in care nu sunteti de acord cu termenii prezentului document, va rugam sa parasiti Dadicont.ro si sa nu mai accesati acest site. Orice acces al Dadicont.ro va fi considerat, de acum incolo, un accept al termenilor si conditiilor continute in documentul de mai jos.

CUPRINS


1. Protectia proprietatii intelectuale

2. Utilizarea continutului "Dadicont.ro"
3. Modificari aduse siteului
4. Generalitati
5. Legi aplicabile si jurisdictie

DESFASURARE


1. Protectia proprietatii intelectuale

Continutul si designul Dadicont.ro, precum si orice alt material avand legatura cu Dadicont.ro trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. in orice alta modalitate (ca, spre exemplu: articole, design si orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la "Continut Dadicont.ro"), apartin Dadicont.ro si colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele Dadicont.ro fara a detine o permisiune scrisa din partea Dadicont.ro.


2. Utilizarea continutului Dadicont.ro
Puteti copia si printa Continutul Dadicont.ro doar pentru folosinta dvs. personala, lipsita de intentie comerciala. Cu exceptia celor spuse mai sus, Continutul Dadicont.ro nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.
Actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea Dadicont.ro:
a. reproducerea sau stocarea Continutului Dadicont.ro, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.
b. modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului Dadicont.ro, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea Dadicont.ro.
c. indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Dadicont.ro asupra Continutului Dadicont.ro.
Orice utilizare a continutului Dadicont.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document, este interzisa. Cererile de utilizare a continutului Dadicont.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: contact@dadicont.ro.


3. Modificari aduse siteului
Dadicont.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale Continutului sau. De asemenea, Dadicont.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.


4. Generalitati
Dadicont.ro este indreptatit, fara notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati, sa schimbe termenii prezentului acord. Atunci cand acesti termeni se vor modifica insa, Dadicont.ro va va notifica prin intermediul emailului si prin publicarea in prima pagina a siteului, a comentariului schimbarilor intervenite.Accesul in site si folosirea serviciilor Dadicont.ro dupa momentul notificarii sau al afisarii comentariilor privind schimbarile pe prima pagina a siteului implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni ai prezentului acord.
Orice notificare catre Dadicont.ro trebuie trimisa in scris, prin intermediul postei sau al faxului, la adresa mentionata in cadrul Dadicont.ro
.

5. Legi aplicabile si jurisdictie
Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.


Ultima Modificare : 28 Aprilie 2005